KdG doopdebat

Welkom op Het grote KdG doopdebat!
 
Naar aanleiding van het Antwerpse Slotdebat rond dopen willen wij ook graag jullie meningen horen! Daarom organiseren we met de KdG-clubs een debat! Tijdens dit debat gaan we een aantal stellingen rond dopen, verkopen en het leven in een studentenvereniging bespreken en onder de loep nemen.
 
Dit debat is voor iedereen die een bijdrage wilt leveren! Zit je zelf in een praesidium? Ben je lid, schacht, ouw zak of heb je andere banden met studentenverenigingen en dopen? Geen banden maar wel zin om mee denken? Kom dan zeker deelnemen en je mening verkondigen tijdens ons debat.
 
Samen kunnen we kijken welke tradities we graag behouden, welke alternatieven er zijn en hoe we het inclusiever en nóg leuker kunnen maken! De uitkomsten en nieuwe inzichten uit dit debat nemen we vervolgens mee naar Het grote Slotdebat om er daar verder mee aan de slag te gaan.
 
Dit evenement zal plaatsvinden op KdG Campus Zuid op 21 februari om 19u. Hierom vragen we dus om je in te schrijven via onderstaande link, alsook op het event een mondmasker te dragen en je covid safe ticket op zak te hebben.
 
 
Wij kijken er alvast naar uit!
Graag tot dan!
Werkgroep Grote KdG Doopdebat,
Anke, Benjamin, Britt B, Britt S, Eva, Fien, Jeroen, Marijke, Nette, Romy, Tobias en Wietse