Meetup 4 Het Grote Doopdebat

DONDERDAG 27 JAN - 19u30-21u30 - ONLINE


De dooprituelen van morgen? Daar heb jij vast een mening over! Laat je horen in deze meet-up en bepaal, samen met je medestudenten, wat doop 🙏 of nope 🚫 is. Zo druk je mee je stempel op de inspiratiegids voor toekomstige dopen.
 
Wij willen jouw ideeën horen, maar geven je daarnaast ook graag tips & tricks mee voor het organiseren van je eigen debat rond dopen. We zien elkaar online, je ontvangt een Zoomlink via mail voor aanvang van het event. 

Wat zijn die Meetups precies?

Het zijn debatten en online workshops ineen. Bedoeld om je stem te horen en om je te ondersteunen als je een debat of brainstorm wilt organiseren. Je kan er je idee en mening delen, oefenen, uitwisselen met andere studenten, vragen stellen en de verschillende mogelijke Dialoogtools leren kennen. Daarmee heb je alles in handen om de dialoog echt op te starten en een verschil te maken in dit debat! We hopen je daarom te zien tijdens een van deze momenten.

Als je je inschrijft via de link hieronder, bezorgen we je vooraf een Zoomlink naar deze online Meetup. (Niet ontvangen? Check even je spamfolder)

Schrijf je nu in! 

Na het Grote Slotdebat in februari zullen we opnieuw Meetups organiseren, dan in functie van de inspiratiedoopgids en op basis van de gevonden principes en voorwaarden.